Nieuws uit Arendonk

Arendonk
Arendonk

Nieuws uit Arendonk

Jonge ondernemers spelen slim in op WK-gekte

18/06/18 16:15 - Lang voordat de Rode Duivels hun eerste wedstrijd op het wereldkampioenschap voetbal in Rusland speelden, hadden de leerlingen van het vijfde leerjaar van basisschool Sint-Clara in Arendonk al een businessplan opgesteld om met hun eigen bedrijfje in te spelen op de WK-gekte. .

Designer onverbiddelijk: arend verdwijnt uit logo Arendonk

18/06/18 02:57 - Arendonk heeft een nieuw gemeentelogo onthuld. De aloude arend, die al sinds mensenheugenis de dorpsmascotte is van Arendonk, staat er niet meer op.

Bejaarden in rusthuis zijn trots: "Wij hebben de grootste"

15/06/18 19:25 - "Wij hebben de grootste. Onze vlag is de grootste van Arendonk, nóg groter dan die van café Renova." Dat zeggen de bejaarden in rusthuis Sint-Isabella zelf.

Spandoek maakt duidelijk waar het WK voetbal begint

14/06/18 14:52 - Wie er nog aan twijfelt welke ploegen deelnemen aan het WK voetbal in Rusland, heeft alvast de hulp gekregen van enkele slimmeriken uit de Kempen. Boven de E34 hingen ze twee grote spandoeken op.

Arendonkse ondernemers netwerken op bedrijfsterrein B&R

13/06/18 16:00 - Liefst 150 Arendonkse ondernemers ontmoetten elkaar in de logistieke hal van B&R Bouwgroep in industriepark De Hoge Mauw in Arendonk: op een informele manier, met een hapje, een glas wijn en een frisse pint erbij. ‘Netwerken’, zo heet dit in het economische jargon.

Wielertoerist met donornier maakt droom waar: Mont Ventoux beklimmen na orgaantransplantatie

13/06/18 02:57 - Twee jaar geleden lag hij nog elke week drie halve dagen aan een machine in het ziekenhuis omdat zijn nieren niet meer werkten. Volgende week fietst hij 1.000 kilometer tot op de top van de mythische Mont Ventoux. “Als eerbetoon aan mijn donor. Zonder hem of haar zou ik dit nooit nog kunnen”, zegt Gert Verstraelen (47) uit Arendonk.

Kempense spurtbom wint zilver (en bloemkool) in Retroronde van Vlaanderen

10/06/18 19:00 - Peter Meulemans (43) uit Arendonk is zaterdag op de Markt in Oudenaarde tweede geworden in de sprintcompetitie van de Retroronde van Vlaanderen: de Retro Sprint, één tegen één op een parcours van 150 meter.

Dieven dringen woning binnen via ladder tegen gevel

08/06/18 13:30 - Dieven zijn donderdagavond op een sluwe manier een huis binnengedrongen in de Dopheistraat in Arendonk: ze zetten een ladder tegen de gevel en kropen de woning binnen via het raam op de eerste verdieping. De daders gingen aan de haal met twee laptops.

Okra kwam, zag en won alles op 'Picknick in 't gras'

07/06/18 05:00 - Dankzij het stralende zomerweer is de zevende editie van Picknick in ’t gras, een grote volkspicknick in de tuin van de academie in Arendonk, een groot succes geworden.

Hier moet u als fietser voorrang verlenen aan koeien

05/06/18 19:13 - Op een landbouwweg in Arendonk is er een ‘koepad’ op het beton geschilderd: een speciaal zebrapad waar koeien veilig de weg kunnen oversteken. Deze veilige oversteekplaats voor het lokale melkvee maakt deel uit van een nieuwe fietsroute langs boerderijen en velden die zijn opgefleurd met kunstwerken.

Zelf nieuws uit Arendonk?
Deel ervaringen over ArendonkArendonk

„ Alles over Arendonk op Woonplaatsen.be! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken